19. jaanuar 2008

17.-18. jaanuar. Saabumine Phuketile


Õnnelikult Phuketil! Emiraadid tegid oma tööd kiirelt ja korralikult, 2h Dubai ümberistumine toimus vigadeta. Hämmastavalt suur oli nende pesa seal, neil oli vabsee oma terminal, mida veelgi laiendati ning sõit lennukist terminali võttis aega ca 0,5h! Phuketi lennuk jäi loomulikult hiljaks, Bangkoki lennujaamas tuli seega 7h veeta. Aga vähemalt sai seal ennast inimesena tunda, mehine lõunasöök kahele maksis ca 130 kr. Amsterdamist saab selle eest ca pool võileiba…

Mingi ime läbi oli meile vastu tulnud ka hotelli autojuht. Aga kohale jõudes ootas meid väike üllatus. Nimelt oli üks külaline haigeks jäänud ning meid viidi hoopis omanike tuttava hotelli. Täna muidugi selgus, et neil on ka nn varutuba ning saime hoopis sinna kolida. Kohe siis ei võinud öelda…

Sukeldumise tüüp ka meile kuidagi vastata ei tahtnud, mobiilil pani toru ära ning sõnumit vastu ei saatnud. Sättisime siis äratuse varajaseks, et äkki saame hommikul liinile ning mõnes mõttes see ka õnnestus. Vastus oli lühike ja konkreetne, võibolla liigagi detailidevaene – alustame homme. Saab siis näha, kas viimasel päeval siin saarel hommikul sukeldumine ning õhtul lendamine paneb pea (või mõne muu kehaosa) plahvatama või mitte.

Täna oli siis lihtsalt mõnus chill erarannal Nui Beachil. Ja loomulikult peab ära mainima, et saime kokku ka mu kalli õe Hediga ning nende reisiseltskonnaga, kellega ka lähipäevil saab koos actionit teha. Sissepääs sinna oli tasuline ja hinna sees on üks jook ning lamamistooli või madratsi kasutamine. Kohalik mereelu on ikka täiega vohav, „snorgeldades“ (jutumärkides sellepärast, et mul olid kõigest ujumisprillid ja tihti juhtus seda, et unustasin hingamata, sest nii ilus oli) nägi juba nii mõndagi. Päike oli palav, külm jook maitses hüva ja õhtul oli meil au olla ka esimesed (vist, tundus nii vähemalt) külalised uues restos, kus ei olnud ei külma õlut ega vett ning kus peeti meid rootslasteks ja jagati rootsikeelsed menüüd. Aga toit oli väga hüva ;)

Sukeldumisega homme on kahtlane, kutt pole ikka ühendust võtnud detailide osas. Aga ega meil niisama chilli vastu ka midagi pole. Elame näme ;)

Pilte ka: kliki mind

7 kommentaari:

rt ütles ...

ÄÄÄÄ, et nagu mis mõttes? Miks teil seal nii ilus on. Mul nt sadas täna terve päev tugevat vihma vastu akent...ja nad ütlevad, et meil peaks mingi kuradi talv siin olema.

priit ütles ...

Hehe, tunnen kaasa :) Paavo teadis r22kida, et teil ei tule talve enne veebruari l6ppu. Eks paistab siis. Meil siin jah soe ja niiske, vesi 27C ja taevas pilvi pole. Ajasin vist asja sul veel hullemaks :)

rt ütles ...

eemmm...aga mina söön porgandi-mango salatit!! Mis sul selle peale kosta on HAHH?!?!?

Anonüümne ütles ...

Tore lugeda, et kuskilgi inimväärne ilm on :-) A meil pole selleest kärbseid ja kalipsoga saab isegi ujuma minna. Kui Pattayas baari hakkate minema siis sellist actioni katsuge vältida. Loodetavasti ei pea tailased rahvusviha.

MargusN ütles ...

mis tähendab halb ilm mehad :)
suusakilomeetreid on kogunenud juba kolmekohaline number :p ja täna tuli ka lumi maha ... mis kestab vbla ülehomseni :)

Unknown ütles ...

Priit kuule, sa jätsid sussid tööle. Et kas sa pärandad need kellelegi või siis jäävad nad su tagasitulekut ootama ? :P

priit ütles ...

Mul on juba selline tunne, et siin ei olegi kunagi halba ilma. Igal juhul on 5 viimast päeva olnud täielikud ilusa ilma kloonid :D

AK, Pattayale seekord ei lähe, aga siin Patong beachil oli täna umbes sarnast pilti võimalik näha. Me ei riskinud ja läksime ikka kutsujatega baari kaasa :)

Ahh... lumi.. ei oska seda siin mitte kuidagi kohe ette kujutada. Võibolla lumivalge liiv ainult natuke aitab seda meenutada...

Sven, jätan sinu sussmasteriks, st sinu otsustada on, kes neid edaspidi kandma peab ;)