25. veebruar 2008

See synna tuli teisiti...

Ei teagi, kust alustada :P V6ibolla kronoloogiliselt k6ige algusest.

Surabayas (Indoneesias) 88bisime yhe 88 m6nusas hotellis, kus oli k6ik m6nus, peale selle, et konditsioneerid huugasid sajaga! Koosm6jul kohaliku viina Bali Mooniga avaldas see mulle ootamatut m6ju ning nyyd olen veidi haige. Aga noh, selles m6ttes normaalne, et veebruaris oleks Eestis ilmselt niikuinii haige olnud :P

Teiseks sain teada, et 2 s6pra puhkavad hetkel Phi Phi saarel Phuketi l2histel ning otsustasime lennu Sydneysse 11 p2eva v6rra edasi lykata ning oleme hetkel teel nende poole :) See oli siis teisiti positiivse poole pealt (ehk).

Samas tingis eelmine plaanidemuudatus selle, et otsisime tuktukiga m88da linna endale transporti Krabile ning selle k2igus j2in ma oma armsast mobiilist ilma :( Eriti kurb on see just sellep2rast, et see juhtus nimelt t2na! Just hakkasid esimesed synna6nnitlused kohale j6dma... Igal juhul t2nud k6igile, kes mind meeles pidasid ja SMSi saatsid (v6i seda veel teevad, aga lugejaks juba m6ni kohalik Tai transvestiit v6i keegi muu)!

Aga nyyd siis j2lle p2ikese ja saarte poole teele!!!

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Ei taha transadele lõbu pakkuda, et soovin siitpoolt head õnne sünniaastapäeva puhul :)

priit ütles ...

Tänud-tänud! Krt, Phi Phi-l on ikka mõnus, kui turiste poleks, oleks nagu paradiisisaar (üritame nüüd midagi sellist Ko Rok-ilt leida, eks paistab..). Rahi saadab ka tervisi külma Eestisse ;)

Anonüümne ütles ...

Siitpooltki hilinenud õnnitlused :)